FERIA VALENCIA

memoria 2021

Satisfacció generalitzada en Hygienalia Madrid per haver rebut més de 6.000 professionals

La Fira de Neteja i Higiene Professional tanca les portes a Madrid després de tres jornades intenses en les quals s’ha registrat la presència de 6.005 professionals tant nacionals com internacionals de 35 països, de manera que s’han consolidat els resultats d’abans de la pandèmia.

Madrid, 11 de novembre de 2021.- Èxit d’Hygienalia 2021. La Fira de Neteja i Higiene Professional ha tancat les portes aquesta vesprada al Pavelló de Cristall de la Casa de Campo de Madrid amb uns resultats que consoliden el certamen com la gran referència del sector al sud d’Europa i tornen a superar la xifra de 6.000 professionals, tant nacionals com internacionals. De fet, el saló iguala pràcticament les xifres de l’última edició prepandèmia, celebrada el 2019 i que ja va ser la seua millor edició. Ara, després d’un any més que difícil per l’esclat de la pandèmia i l’esforç enorme que ha hagut de fer un sector que ha estat en primera línia en la lluita contra la COVID, Hygienalia ressorgeix amb més força que mai.

En aquest sentit, segons apunta la directora del saló, Esther Cano, “estem molt satisfets dels resultats d’una fira en la qual hem vist com el professional ha respost de manera magnífica”. Cano ha destacat “la gran professionalitat i qualitat del visitant d’Hygienalia, que ha demostrat les ganes de retrobar-se amb els seus proveïdors i accedir a les últimes innovacions d’un sector molt dinàmic en el desenvolupament de nous productes, maquinària, tecnologia i serveis”. A més, la directora ha volgut agrair “molt especialment” als expositors el fet que enguany “han apostat per Hygienalia com a plataforma de negoci en un any important per a tot el sector no només pel retrobament després de la pandèmia, sinó també perquè Hygienalia ha aconseguit reunir de manera molt potent tota l’oferta de productes de neteja juntament amb la de maquinària i tecnologia, fruit de l’acord entre Feria Valencia i les patronals del sector ASFEL i AEFIMIL, que han impulsat i secundat de manera decidida Hygienalia”.

La higiene en l’hostaleria

El programa de conferències també s’ha clausurat hui amb la jornada organitzada per Vijusa i Girbau al voltant del concepte wet cleaning i les solucions sostenibles per a bugaderia i tintoreria, que va comptar amb la participació de Miguel Torres, business developer de Girbau, i Ángel Santamaría, tècnic comercial de Vijusa. Hygienalia 2021 va finalitzar amb una altra jornada tècnica esperada, en aquest cas l’organitzada per la revista especialitzada Hostelería & Restauración, que ha entrat de ple en el futur d’higienització de l’hostaleria i l’hostaleria hospitalària.

Moderada pel director del mitjà, Fernando Hidalgo, hi han participat Lorena Moreno, presidenta nacional de l’Associació Espanyola de Governantes d’Hotel i Altres Entitats (ASEGO); Ana María Dobaño, secretària general d’ASEGO; Miguel Ángel Herrera, de l’Associació Espanyola d’Hostaleria Hospitalària, i Lara Hubiera, llicenciada en Ciències Químiques i experta en el sector. Hygienalia 2021 està organitzada per Feria Valencia i promoguda per ASFEL (Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene) i AEFIMIL (Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial de Neteja). En aquesta edició, Hygienalia ha acollit l’oferta de 109 firmes i marques expositores i ha rebut la visita de 6.005 professionals de sectors del canal Horeca, la indústria alimentària, facility services, sector sanitari, indústria farmacèutica, estacions de servei o instal·lacions i equipaments públics.