FERIA VALENCIA

memoria 2021

Fiesta y Boda + Urbe: objectiu complit per a les primeres fires de públic del semestre

Els expositors de Fiesta y Boda destaquen l’alt nivell de negoci generat en els sectors de l’organització de noces i celebracions. Per la seua part, els habitatges unifamiliars i en lloguer han sigut els segments amb més èxit per a una edició “de transició” d’Urbe en la qual s’ha apreciat la reactivació del sector.

València, 24 d’octubre de 2021.- Feria Valencia clausura hui els dos primers certàmens oberts al públic que organitza en aquest segon semestre i en un marc ja de nova normalitat postpandèmia. I ho fa amb un balanç més que positiu quant a l’afluència de públic comprador i el negoci generat en els sectors d’organització de noces i esdeveniments, en el cas de Fiesta y Boda, i en el sector immobiliari per a la fira Urbe.

En aquest sentit, Fiesta y Boda tanca amb resultats molt satisfactoris i estimacions d’assistència similars a les registrades en l’última edició de 2019. De fet, tots els expositors mostren la seua satisfacció pel negoci generat durant els tres dies de fira en els sectors de celebració d’esdeveniments, que mostren una reactivació després dels mesos de pandèmia. Durant aquesta edició ha destacat l’àrea d’indumentària valenciana, que ha convocat el món faller tant a l’exposició comercial com a les dues desfilades que han tingut lloc a la passarel·la.

Desfilada a ritme de reggaeton

Una de les atraccions de Fiesta y Boda ha sigut les desfilades al voltant dels diferents sectors que conformaven l’oferta de Fiesta y Boda. En aquest sentit, s’han celebrat desfilades d’indumentària valenciana, cerimònia i comunió per als més xicotets i moda nupcial tant per a nuvi com per a núvia. En aquest últim segment va destacar l’espectacular posada en escena de la desfilada de Félix Ramiro, que va comptar amb la participació del popular cantant Nyno Vargas, que va ambientar la desfilada a ritme de reggaeton.

Unifamiliars i lloguer triomfen en Urbe

Per la seua part, el saló immobiliari Urbe ja ha tancat les portes al migdia de hui, també amb un balanç satisfactori quant al volum de negoci generat i la reactivació del sector. Així, segons explica el president Juan Valero, “aquesta ha sigut una edició de transició de l’aturada del negoci a causa de la pandèmia a la reactivació que ja estem notant”. El president del saló ha destacat “la qualitat del comprador que ens ha visitat aquest cap de setmana, molt ben informat sobre el que vol i amb ànim de formalitzar la compra”.

En aquest sentit, els expositors d’Urbe han assenyalat els habitatges unifamiliars i els de lloguer com els dos segments pels quals més consultes han rebut en aquesta edició d’Urbe. Així, molts compradors estan valorant l’opció d’adquirir els unifamiliars que en aquests moments estan en promoció en àrees pròximes a la capital com el Camp de Túria, ja que “suposa una opció molt atractiva perquè tenen pràcticament el mateix preu que un pis d’obra nova de tres habitacions dels nous barris en construcció de la ciutat de València”. A més, assenyalen, “la pandèmia està canviant els hàbits d’habitatge i ara es busquen habitatges en zones verdes”.

De la mateixa manera, els habitatges en lloguer han sigut un dels segments amb més èxit dins d’Urbe i hi ha hagut molts usuaris que s’han informat sobre aquesta opció d’accés a l’habitatge. De fet, algun expositor oferia en la seua cartera un ventall d’habitatges en lloguer per a estudiants.