FERIA VALENCIA

memoria 2021

Feria Valencia acull amb èxit organitzatiu el Congrés Federal del PSOE

Per als responsables del PSOE, “la polivalència del Pavelló 5 ens ha permés transformar el format dels diferents esdeveniments en funció de les necessitats d’imatge i d’aforament de cada jornada”.

València, 20 d’octubre de 2021.- El Centre de Convencions de Feria Valencia ha complit totes les expectatives que al seu moment es van plantejar per a la celebració del 40 Congrés del PSOE. Segons han assenyalat els responsables del partit encarregats de l’organització del congrés, “cal destacar tant la integració de totes les àrees de treball concernents al congrés en un mateix espai com la disponibilitat de despatxos i sales necessàries per a la celebració de reunions, comissions de treball, grans actes d’obertura i clausura, exposicions i altres actes de format més reduït”.

Per a aquestes mateixes fonts del PSOE, “la polivalència del Pavelló 5 ens ha permés transformar el format dels diferents esdeveniments en funció de les necessitats d’imatge i d’aforament de cada jornada. Així mateix, l’esplanada exterior d’entrada al Centre de Convencions s’ha comportat com el gran espai de trobada entre companys i companyes, gràcies a la instal·lació de mobiliari integrat en l’espai, al desenvolupament de diverses activitats i als serveis de càtering”. Des de l’organització del congrés, agraeixen “l’atenció sempre impecable i proactiva del personal de Fira, que va estar en tot moment pendent del desenvolupament de l’esdeveniment i de qualsevol necessitat que poguera sorgir”.