FERIA VALENCIA

memoria 2021

La Fira del Vehicle d’Ocasió supera els mil cotxes venuts

Aquesta xifra suposa sobrepassar les vendes d’una edició de 2020 que ja va ser qualificada “d’històrica” pels mateixos expositors i en la qual es van vendre més de 800 unitats

València, 6 de juny de 2021.- Aquesta xifra suposa sobrepassar les vendes d’una edició de 2020 que ja va ser qualificada “d’històrica” pels mateixos expositors i en la qual es van vendre més de 800 unitats, a les quals es va sumar la postvenda dels dies posteriors a la fira, amb la qual es va arribar quasi a un miler de cotxes venuts. Enguany, encara a falta de les vendes que es tanquen aquesta vesprada i les que es formalitzaran en els pròxims dies derivades de les jornades de fira, l’estimació ja supera els mil cotxes venuts des de dijous passat, dia que es va inaugurar el saló.

“La fira ha respost com no podia ser altrament”, explica el president del saló, Enrique Tomás. “Cal tindre en compte que l’any passat teníem una demanda captiva derivada dels mesos de confinament i que per això el 2020 vam tindre aquelles xifres tan positives. Enguany el repte era demostrar que amb la normalització progressiva de la situació pandèmica la fira continuaria responent, i així ha sigut. El comprador ha respost, s’ha venut i per tant la satisfacció és plena”, apunta l’empresari valencià.

Els resultats de la fira ratifiquen el bon moment que viu aquest segment del mercat de l’automòbil. Segons l’últim estudi de la patronal del sector GANVAM, en els quatre primers mesos de l’any les vendes de vehicles d’ocasió s’havien incrementat un 24,4 % a la Comunitat Valenciana en comparació amb el mateix període de temps de l’any 2019, últim exercici comprable. A més, el mercat del vehicle elèctric d’ocasió, que acumulava els quatre primers mesos de l’any un creixement del 184 % segons aquest mateix estudi, també s’ha mostrat molt dinàmic durant la fira. De fet, pràcticament tots els estands disposaven de diverses unitats d’aquest segment, tant en la versió 100 % elèctrica com híbrida.

Els expositors també han destacat el compliment estricte per part del públic visitant de les mesures de seguretat implantades pel protocol anticovid-19 de Feria Valencia. De fet, durant els quatre dies de certamen no s’ha registrat cap incident en aquest sentit. La Fira del Vehicle Selecció Ocasió ha sigut el primer certamen 100 % presencial que ha celebrat la institució aquest 2021.