FERIA VALENCIA

memoria 2021

Els Salons de la Moto i la Bici reprenen la senda de l’èxit

2 Rodes i VLC Bike’s tanquen les portes amb registres pròxims a l’última edició prepandèmia i 15.000 aficionats i compradors que han visitat Feria Valencia. Les nova mobilitat ve per a quedar-se i converteix les bicis i motos elèctriques en un dels productes estrela durant tot aquest cap de setmana.

València, 14 de novembre de 2021.- Objectiu complit. Els Salons de la Bici i la Moto de València, 2 Rodes i VLC Bike’s, tanquen les portes a les 19.00 hores d’aquesta vesprada amb la plena satisfacció d’haver recuperat la fira per al sector després de la parada obligada d’un any a causa de la pandèmia i en una conjuntura difícil, ja que, a pesar del bon moment pel qual passen les vendes en el mercat de les dues rodes, la falta de components i peces està tensant els terminis de fabricació de les marques i l’estoc dels distribuïdors. Una cosa que, tot i que s’ha traslladat al saló amb una oferta més ajustada que en ocasions anteriors, no ha sigut obstacle perquè el públic haja recolzat amb la seua presència els certàmens de Feria Valencia.

I és que els aficionats i compradors han respost de manera “excel·lent” a aquesta edició i han demostrat “les ganes que tenien tots els aficionats a les dues rodes del retorn de la fira”, assenyala el director dels certàmens, Paco Valero. Per al màxim responsable de 2 Rodes i VLC Bike’s, “estem molt satisfets dels resultats dels salons, tenint en compte que l’objectiu principal era recuperar la fira després de la pandèmia. Segons les estimacions i encara a falta de comptabilitzar les xifres d’aquesta vesprada, ja estem amb prop de 15.000 visites durant tot aquest cap de setmana, de manera que ens acostarem a les xifres de l’última edició”.

Uns números que, segons l’opinió de Valero, “retornen ambdós salons a la normalitat i els situen de nou en la senda de creixement perquè en l’edició de 2022 tornem a créixer en marques i oferta, que és el que ens demanen els aficionats”.

Mobilitat sostenible

Una altra conseqüència que s’extrau de la celebració d’aquests salons és que l’electrificació ha vingut per a quedar-se en el sector de les dues rodes. I és que en l’edició d’enguany ha crescut la presència de l’oferta de motos i bicis 100 % elèctriques, amb models molt atractius estèticament i que, segons apunten els mateixos expositors, han despertat no només l’interés del públic, sinó que també han generat compres directes.

A més, la nova ubicació de tota l’oferta de bicis del Saló VLC Bike’s, situada al Distribuïdor Central de Feria Valencia i de pas obligat per a tots els assistents, ha multiplicat les visites i la interacció dels visitants amb els expositors, que han ratificat el boom que viu el mercat de la bicicleta tant en els diferents models esportius com en els urbans o de passeig.

Presentació a Espanya d’un nou model de Macbor

La fira també continua sent el marc idoni per a la presentació de nous models. Un exemple d’això és el de l’ensenya Macbor, que ha triat el Saló 2 Rodes per a presentar aquest cap de setmana el seu nou model Eight Mile, una naked que es presenta en dues versions: Eight Mile 500 Street (STR), enfocada a l’ús en asfalt i urbà, i la més polivalent: Eight Mile 500 Scrambler (SCR), d’indubtable aire transgressor i aventurer. Es tracta de la presentació en exclusiva per a tota Espanya d’un model que va ser llançat al nostre país tot just fa uns dies.