FERIA VALENCIA

memoria 2021

Ampli seguiment en línia de l’edició especial digital de Forinvest 2021

Per al conseller i president del saló, Vicent Soler, Forinvest 2021 “ha sabut adaptar-se a la nova conjuntura i ha preparat una edició sòlida de manera telemàtica, amb l’objectiu de continuar traslladant cultura financera a la societat en un món virtualment connectat”.

València, 18 de maig de 2021.- Balanç satisfactori de l’edició especial digital de Forinvest 2021, que va tindre lloc des del passat 10 al 14 de maig de manera telemàtica a través de les diferents plataformes digitals del certamen. De fet, fins hui ja són 2.970 els professionals del sector financer-empresarial que han visualitzat tant algun dels cinc fòrums temàtics de Forinvest com la cerimònia de lliurament dels Premis Forinvest, que es va realitzar de manera presencial però que també va ser emesa en línia i que, com la resta de les activitats, està disponible per a visualitzar-la en línia en les diferents plataformes digitals de Forinvest.

“Un certamen pioner en el món de parla hispana”

En aquest sentit, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic i president de Forinvest, Vicent Soler, ha destacat que aquesta edició de Forinvest ha sigut especial, ja que s’ha dut a terme en format digital, però no per això ha tingut menys èxit. “El certamen ha sabut adaptar-se a la nova conjuntura i ha preparat una edició sòlida de manera telemàtica, amb l’objectiu de continuar traslladant cultura financera a la societat en un món virtualment connectat”, ha apuntat.

“Un any més, encara que de manera diferent, Forinvest ha complit el seu objectiu. Gràcies a les noves tecnologies, aquesta edició s’ha colat als despatxos i a les llars i ha aconseguit despertar un gran interés”, ha assenyalat el conseller, qui ha destacat que l’emissió de webinars, a través d’una plataforma digital oberta i d’accés públic, n’ha augmentat al màxim la difusió gràcies a les xarxes socials.

“S’ha debatut sobre finances, però també sobre ciberseguretat, administració electrònica i criptofinances. A més, s’han exposat instruments financers contra la pandèmia i s’ha debatut sobre experiències amb start-ups”, ha assenyalat Soler, qui ha destacat la varietat de la programació. “Amb el pas dels anys Forinvest s’ha convertit en un certamen pioner no només al nostre país, sinó també en el món de parla hispana, per les seues característiques, i s’ha consolidat com un referent del sector”, ha indicat el conseller.

“Aquest fòrum va nàixer fa 14 anys amb la idea d’ajudar l’empresari a prendre les millors decisions i fer les millors inversions possibles. Des d’aleshores fins ara les coses han canviat molt en l’àmbit financer i Forinvest també ha anat adaptant-se a aquesta nova realitat ampliant la seua oferta més enllà del mateix sector financer”, ha dit.

Vicent Soler ha destacat també la trajectòria dels guardonats amb els Premis Forinvest 2021 i ha assenyalat que tots ells destaquen per la seua professionalitat i pel fet d’estar relacionats amb les noves tecnologies, la I+D i la internacionalització. Finalment, el conseller d’Hisenda ha felicitat els organitzadors d’aquesta edició de Forinvest per tot el treball que han fet.

Més seguiment des de fora de la Comunitat

L’interés per Forinvest Digital 2021 ha transcendit la Comunitat Valenciana, ja que, del total de visualitzacions, un 51,31 % procedien de la resta d’Espanya, mentre que un 43,70 % de la Comunitat Valenciana i un 4,98 % de l’estranger.

En el desglossament dels fòrums, el que més interés està tenint és el Fòrum de Finances Personals, amb 1.084 visualitzacions fins hui, seguit pel Fòrum Internacional de l’Assegurança amb 632 visualitzacions, l’Innovation & Fintech Forum amb 620, el Fòrum de l’Assessor amb 609 i el Fòrum Forinvest de Perspectives Econòmiques amb 396. En aquest últim cas i com que es va celebrar divendres passat, encara s’espera un increment substancial de visualitzacions en els pròxims dies.

Finalment, l’emissió en línia dels Premis Forinvest de dilluns de la setmana passada amb la qual es donava el tret d’eixida a l’edició 2021 de Forinvest porta un total de 426 visualitzacions.

Fòrums virtuals

Els continguts dels diferents fòrums de Forinvest 2021 estan disponibles en els següents enllaços:

Forinvest 2021 compta com a event partners amb CaixaBank, Santander, Sabadell, Ibercaja i la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Finances (IVF), mentre que Mapfre és l’asseguradora oficial. La convocatòria compta, a més, amb la col·laboració de nombroses empreses, associacions i col·lectius professionals com l’Ajuntament de València a través de València Activa, el Consell Professional de Mediadors d’Assegurances de la Comunitat Valenciana, assessors fiscals de la Comunitat Valenciana i Rankia.